Razzi Rahman @ Brother love
Anniversary Blog Brother Love
Razzi Rahman @ Brother Love
Blog Brother Love
Razzi Rahman @ Brother Love
Blog Cinta Razzi Rahman @ Brother Love Buku Cinta Razzi Rahman @ Brother Love eBuku Cinta Razzi Rahman @ Brother Love Pagi Band Official Page

Razzi Rahman @ Brother Love


Razzi Rahman @ Brother LoveRazzi Rahman @ Brother Love pernah menjadi penyanyi solo yang terkenal lebih 10 tahun yang lalu, sebelum kembali merakamkan album semula tahun 2010 bersama Jutawan Internet Dr Irfan Khairi.

Razzi juga pernah berkhidmat di Airline, MAS sebagai Pegawai Perkhidmatan Penumpang dalam Passenger Handling Department.

Keperibadian beliau yang suka menolong masyarakat telah menganugerahkan beliau sebagai seorang pekerja contoh setelah mendapat kepujian didalam akhbar Berita Harian di atas perkhidmatan beliau membantu penumpang kurang upaya dengan cukup baik.Razzi Rahman - Cerpen

Setelah berjaya di dalam pertandingan bakat MAS, Razzi telah mendapat tawaran untuk merakamkan album pertamanya "CERPEN". Setelah bertugas hampir 5 tahun di MAS, kerana cinta pada nyanyian, Razzi Rahman telah membuat keputusan untuk menjadi penyanyi sepenuh masa.

Razzi Rahman @ Brother Love
Beliau telah membuat 2 album dan beberapa lagu Bro Razzi yang popular ialah :-


~ Ke Dasar Cinta mu lagu tema Filem Putera,

~ Syakila memasuki Pertandingan Akhir Juara Lagu TV3

~ Rembulan Kesiangan yang telah menduduki tempat pertama di semua carta radio selama hampir setahun.
Beliau juga pernah berlakon dalam beberapa
buah filem dan drama :-


~ Filem Merah
bersama M.Nasir, Awie dan Ziana Zain.

~ Filem Sama tak serupa bersama kumpulan NICO dan Aznil Hj Nawawi.

~ Drama Pendekar Cendana Pura 40 episode bersama Nasir Bilal Khan & Ochee
serta beberapa drama lain.

Razzi & Awie Razzi Rahman - Merah Razzi Rahman @ Brother Love
Razzi pernah berlakon bersama Awie & Ziana Zain dalam Filem Merah & Drama Pendekar

Razzi Rahman

Razzi Rahman @ Brother Love
"Penyanyi & Penulis buku/ebuku cinta
paling popular di Malaysia!"


email : info@razzirahman.com

Razzi Rahman @ Brother Love

Razzi Rahman ebook
"101 Cara Mencari Cinta"
Razzi Rahman ebooks
"101 Tip Mutiara Cinta"
Razzi Rahman @ Brother Love Books

"99 Rahsia Lelaki"

Razzi Rahman @ Brother Love
Brother Love kita yang begitu tekun mengendalikan blog cinta ini, sememangnya meminati bidang penulisan & grafik sejak dari kecil lagi. Kini, sudah lebih 3 tahun Bro Razzi Rahman bergiat cergas dalam bidang penulisan. Beliau sudah menulis 4 ebuku persoalan cinta yang terlaris sepanjang 2007. Kesemua ebuku itu kini telah dikompilasikan di dalam bentuk buku, yang berjudul KAMUS CINTA.

Berbeza dengan penulis lain, beliau menulis berpandu dari kegagalan - kegagalan cinta silam dari pengalaman beliau sendiri. Gaya santai dan menggelikan hati membuatkan tulisan beliau cukup mudah difahami dan menghiburkan.

Razzi Rahman
Razzi Rahman mulai terkenal dengan gelaran Brother Love atau Bro setelah hampir 1 tahun menjadi Brother yang menyelesaikan berbagai-bagai persoalan cinta secara online di blog cinta maupun secara utusan email. Disamping mempamerkan dirinya juga adalah insan biasa yang mudah melakukan kesilapan. Gaya Bro Razzi cukup membuatkan anda merasa dekat dengannya.


Kini, Brother Love terus mencurahkan segala pengalaman cinta beliau yang unik dan sungguh menarik untuk dikongsikan bersama anda. Sehinggalah terbitnya BUKU TERBARU...101 Nota Mencari Cinta
Untuk Wanita


Buku Cinta Razzi Rahman
Miliki 101 tip & cara bagaimana memikat lelaki idaman anda hari ini dengan mudah...
 
walaupun anda tidak cantik, slim mau pun kaya!

"101 Nota Mencari Cinta khas untuk wanita, bagaikan satu pakej lengkap, buku cinta yang dilengkapi alunan muzik Razzi dan Irfan."
by Nonie - 17mac 2010

"Hasil tulisan Razzi diminati ramai pembaca terutama wanita. Mereka selalu menyokong hasil kerjanya." by  Ridzuan Abdul Rahman  - 7april  2010"Ramai selalu gagal dalam bercinta kemudian bertemu pasangan dan akhirnya berkahwin hasil dari tip-tip yang dikongsi Razzi Rahman."

by Mastura Burhanuddin  - 1-15april 20


Dapatkan Hari Ini!
Beli buku 101 Nota Mencari Cinta sekarang

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Brother Love telah membuatkan saya sangat tabah dalam mengharungi kekecewaan dalam percintaan saya!"

FadiniBro telah mengajar saya supaya tidak bersedih tetapi terus yakin ada insan yang lebih baik menanti, seperti Mutiara cinta oleh Bro sendiri, "JANGAN BERHENTI BERCINTA"... Maksud yang mendalam telah menjadi penyuntik semangat dan penawar kepada saya agar menganggap selagi ada ruang dan peluang, saya akan terus dan harus menikmati cinta yang hadir.

Wan Fadini Wan Hamat
P.A / Corporate Service Executive
Visit me : http://wanfadini.multiply.com/
Email me : pesona019@yahoo.com.sg"Ya, Brother Love adalah satu nama yg tidak asing lagi dalam menangani masalah cinta!"

IejaKhidmat Nasihat dari Brother Love sangat-sangat berbeza. Tanyalah apa saja masalah cinta anda kpd Brother Love, pastinya akan diberi tips² yang unik dan menarik untuk anda cuba. Personally, saya amat tertarik dengan cara Brother Love mendekati pembaca dalam menyelesaikan masalah cinta. Santai, interaktif dan menghiburkan, it works!

Ariza Mohamed Saleh
Pembantu Tadbir
Visiti me : http://avriliza.multiply.com
Email me : avriliza@yahoo.com"Sejak mengenali bro razzi a.k.a Brother Love, banyak yang saya pelajari tentang cinta darinya..."

Liza RazakSegala ilmu dan pengalaman2 beliau bertahun-tahun dalam alam percintaan telah dikongsikan bersama saya. Walau siapa pun saya.. Brother Love tidak pernah menjadikannya sempadan untuk memberi nasihat tak henti kepada saya bila saya memerlukannya! Kata-kata perangsang darinya menjadikan saya seorang yang sangat berfikiran positif mengenai cinta. "Thanks you so much Brother Love!!! "
Norliza Razak
Computer Programmer
Email me : liz_rzk@yahoo.com
"Bro Razzi Rahman telah mengubah saya, dari seorang
yang tiada keyakinan dalam cinta, kini saya sudah berkahwin!"


Saya mengalami masalah pendengaran yang kronik sejak dari kecil lagi.
Namun saya tetap berjaya mendapatkan sijil kemahiran pertukangan dari sebuah instituisi tempatan. Tetapi, kekurangan yang ketara di dalam diri ini menyebabkan saya terasa amat rendah diri untuk mendampingi kaum wanita.

Kini usia saya sudah menjangkau 28 tahun dan sudah pun berkahwin! Semenjak saya mendapat khidmat nasihat dari Brother Love, banyak perkara baru yang saya pelajari, lantas...saya mulai mempunyai keyakinan diri dan sekaligus membuka peluang untuk memiliki hati seorang wanita.

Ahmad Nasrudin
Usahawan"Tip-tip dari abang Razzi Rahman selalu memberi
impak yang cukup besar kepada saya!"


Nur FadiahNasihat-nasihat yang saya terima dari Bro Razzi Rahman sentiasa menenangkan fikiran saya serta menyedarkan saya kepada banyak perkara yang selama ni saya aggap tidak penting.

Bila baca Buku Kamus Cinta pula, terfikir kadang-kadang benda kecil camtu la yang boleh bagi impak yang besar kepada kita.


Nur Fadiah
Pelajar Universiti
Email me : nufa_brownie@yahoo.com"Kamus cinta written by bro Razzi Rahman is a MUST READ
motivational book!"


Abdul QuddusThe contents of this book teach us how to be a romantic couple. Besides the love secret, bro rr also gave us the idea on how to create happiness in life. Also thanks a lot bro..., after reading your book, my appearance improved and I always at the winning side in my business negotiation. It's FANTASTIC...Bottom line, THE SECRET OF LOVE IN LIFE REVEALED by you Brother Love!


Abdul Quddus Hj Abdullah
Business Engineering
Email me : abdquddus_abd@yahoo.com.my"Brother Love telah mengenalkan saya dengan berbagai-bagai persoalan cinta yang kini telah dapat saya tangani..."

NorlailiSungguh saya tidak menyangka sama sekali, segala apa yang saya tahu dan anggap remeh sebenarnya amat penting di dalam percintaan.
 
Kesemua Info Cinta Brother Love telah membuka mata saya dan mengejutkan saya dari kealpaan yang selama ini saya anggap persoalan cinta itu mudah dan tidak perlu dipelajari. Kini saya semakin yakin dengan cinta.

Noorsuhaily Sekari
Pelajar Politeknik

Mohon Sesi VIP Hari Ini! Beli buku 101 Nota Mencari Cinta sekarang