Anda masih kesunyian tanpa cinta?
Miliki 101 tip, nota & cara
mudah buat wanita memikat lelaki hari ini!”

Buku Cinta Razzi Rahman
Mengetahui dan memahami Rahsia Persoalan Cinta  DENGAN LEBIH MUDAH  sudah Tidak Mustahil
...
Pelajari dan miliki cinta anda hari ini!

"101 Nota Mencari Cinta khas untuk wanita, bagaikan satu pakej lengkap, buku cinta yang dilengkapi alunan muzik Razzi."

by Nonie - 17mac 2010

"Hasil tulisan Razzi diminati ramai pembaca terutama wanita. Mereka selalu menyokong hasil kerjanya."

by  Ridzuan Abdul Rahman  - 7april  2010
"Ramai selalu gagal dalam bercinta kemudian bertemu pasangan dan akhirnya berkahwin hasil dari tip-tip yang dikongsi Razzi Rahman."

by Mastura Burhanuddin  - 1-15april 20Razzi Rahman
“Sebentar lagi, saya akan beritahu 
CARA TERHEBAT MEMIKAT LELAKI
yang beribu-ribu wanita SEPERTI ANDA
secara rahsia menggunakannya...”


Adakah anda sudah bersedia? Ready untuk mengetahui RAHSIA MEMIKAT LELAKI
yang sebenar-benarnya?
Hampir 90% wanita yang melayari Blog Brother Love sepanjang 7 tahun, mempunyai masalah sama, memilih berdiam diri dan hidup berseorangan TANPA BERTINDAK membaiki hidup walau sudah dinasihati!
 • Jangan lagi menjadi wanita yang hanya duduk dan lihat teman-teman lain mendapat lelaki idaman anda! Bangkit dan bertindak...I'm here to help you!

Statistik menunjukkan 89% wanita Malaysia lebih suka berlengah-lengah, menanti dan menunggu dipinang lelaki. Bukankah lebih baik jika wanita muncul dengan mempamerkan dirinya lebih bernilai untuk dipikat dan dikahwini?
 • Jangan lagi menjadi wanita yang menunggu saat dan waktu akan kedatangan sebuah cinta indah untuk anda. Ciptakan peluang itu!

Ramai wanita merasa sudah pakar tentang cinta, dan konon tahu segala-gala. Setiap pandangan dari Brother Love, ada saja alasan diberi untuk menyatakan mereka lebih tahu. Akibatnya, mereka selalunya terkecewa pada akhirnya!
 • Jangan lagi menjadi wanita yang suka memberi alasan, sebaliknya jadi wanita mahu mencuba dan Inginkan perubahan!
Bertahun-tahun Brother Love menyimpan identiti wanita-wanita yang berkongsi masalah cinta mereka. Dan bertahun-tahun itulah mereka terus-terusan membiarkan waktu berlalu, hanya kerana tidak mahu berubah dan segan untuk mempelajari ilmu percintaan sehingga mereka semua kini, sudah lanjut usia dan menjadi anak dara tua. Sedih beb...so, please ya,
 • Jangan menjadi wanita yang membiarkan masa memakan usia muda anda sehingga anda menyesal tak sudah. Undang cinta hadir ke dalam diri anda! How? ...I will tell you how!
Dari karya terbaik saya ini, buku 101 Nota Mencari Cinta, semua lapisan wanita dapat mempelajari bagaimana untuk berubah menjadi lebih diminati, lebih menarik dan bijak memikat lelaki dengan cara beradab dan tetap menjaga maruah seorang wanita!
 • So, jangan risau dan malu lagi, jangan menjadi wanita yang tidak bertindak. Take actions today demi kebahagian cinta anda!

Dengan tidak berbuat apa-apa... anda bagai memilih berputus asa dengan cinta...
Adakah ini sebenarnya yang anda mahu?
- PERINGATAN -
Mungkin anda dapat pelajari 10% saja dari buku

101 Nota Mencari Cinta ini, namun anda akan dapati hasil yang pasti memberangsangkan. Apatah lagi jika anda kuasai 100% segala cara dan tip-tip cinta ini...

  JADIKAN DIA MILIK ANDA HARI INI!
Ketahui berbagai-bagai cara memikat lelaki dan menampilkan diri lebih menarik serta diminati lelaki dari buku yang sedang HANGAT ini!
Miliki buku 101 Nota Mencari Cinta
(khas buat wanita)

Buku Cinta Razzi Rahman

Bertindak Hari Ini!
Beli buku 101 Nota Mencari Cinta sekarang


Cuba anda tanya diri sendiri soalan ini...

Adakah anda yakin dan pasti dia akan mengahwini anda?

"Ramai yang menyangka kekasihnya adalah yang benar-benar akan bersamanya hingga ke akhir hayat! Hakikatnya..."
 • Semenjak dari tahun 1999 hinggalah ke akhir tahun 2005, statistik Jakim menunjukkan hampir 100,000 pasangan berbangsa melayu sahaja telah BERCERAI!

 • 87% golongan muda Malaysia pula (20tahun - 34tahun) sudah hilang keyakinan dengan perkahwinan dan masih belum mahu berkahwin!

Dengan menganggap, menjalinkan sebuah percintaan itu sesuatu yang mudah, sesebuah perhubungan itu pastinya akan melalui perpisahan yang amat mengecewakan kita. Ramai masyarakat memandang remeh dalam mendalami ilmu pengetahuan cinta. Masing-masing mempunyai pendirian seperti, dengan hanya merasakan diri dicintai maka, perhubungan itu akan berjaya.

Berbagai-bagai masalah lagi yang sentiasa dihadapi pasangan-pasangan yang sedang bercinta, baru jatuh cinta maupun yang terpedaya dan masih menanti-nanti cinta itu kembali kepadanya. Sedangkan dirinya telah kehilangan cinta yang tergenggam sekian lama. Sungguh menyedihkan sekali apabila ini berlaku...Bro Razzi telah membantu ramai, ikuti apa kata wanita-wanita muda yang telah berjaya ini..."Selepas buku Kamus Cinta Razzi Rahman saya miliki, saya tertunggu-tunggu buku terbaru. Yang kini baru saja dapat baca, ...MEMANG BEST BRO!!"

NoorfazlinaBegitu teruja sekali saya membaca buku terbaru dari Bro Razzi ini, sehingga tak tahu nak baca nota cinta yang mana dulu. Semuanya sungguh menarik dan cukup berbeza dari buku-buku lain.

Dari dulu lagi, tulisan Bro Razzi memang unik, sehingga saya tidak dapat gambarkan bagaimana melainkan hanya merasa dengan membacanya! Tahniah bro kerana mengeluarkan satu lagi buku yang pasti hot!...macam Bro Razzi jugak huhu!!


Noorfazlina Ibrahim
Pegawai Pusat Kesihatan
"Sejak mengenali bro razzi a.k.a Brother Love, banyak yang saya pelajari tentang cinta darinya..."

Liza RazakSegala ilmu dan pengalaman-pengalaman beliau bertahun-tahun dalam alam percintaan telah dikongsikan bersama saya. Walau siapa pun saya.. Brother Love tidak pernah menjadikannya sempadan untuk memberi nasihat tak henti kepada saya bila saya memerlukannya!

Kata-kata perangsang darinya menjadikan saya seorang yang sangat berfikiran positif mengenai cinta. "Thanks you so much Brother Love! "

Norliza Razak
Computer Programmer
Email me : liz_rzk@yahoo.comDari tip-tip abang Razzi Rahman yang banyak membantu saya, kini...saya telah pun berkahwin!

FadiniBerbagai-bagai karenah lelaki yang saya temui hingga saya menutup hati untuk bercinta. Lalu saya telah mencari berbagai panduan cinta.  Tetapi karya Razzi Rahman yang akhirnya telah menyedarkan saya untuk membuka hati kepada yang benar-benar sudi dan bersungguh mahu memiliki saya. Abang Razzi juga telah banyak memberi tip-tip dan berkongsi pengalaman cinta yang pernah dilaluinya. Sehinggalah saya begitu yakin dan telah menemui kebahagiaan itu!

Wan Fadini Wan Hamat
P.A / Corporate Service Executive
 


"Brother Love telah mengajar saya menangani berbagai masalah cinta. Alhamdulillah, kini saya sudah pun berkahwin!"

NorlailiSungguh tak menyangka, segala yang saya tahu dan anggap remeh sebenarnya amat penting di dalam percintaan. Kesemua Info Cinta Brother Love telah membuka mata saya dan mengejutkan saya dari kealpaan yang saya anggap persoalan cinta itu mudah dan tidak perlu dipelajari. Kini saya yakin dengan cinta dan sudah mendirikan rumahtangga!

Noorsuhaily Sekari
Jurujual / Suri rumah
"Terimakasih pada bro Razzi Rahman, dari nasihatnya kini saya hidup bahagia."

NiniPada mula-mula, ianya agak susah untuk saya membuka hati pada sesiapa pun. Tetapi setelah membaca buku Kamus Cinta karya Bro Razzi  atau Bro Love ini, saya yakin untuk menerima pinangan dari yang tersayang. Alhamdulillah, akhirnya kami diijab kabulkan!  Saya yakin, buku terbaru dari Bro Razzi PASTI akan dapat membantu wanita untuk mengecapi bahagia seperti saya juga. Tahniah Bro!

Nini Areanee
Pembantu am / Suri rumah
"Ya, Brother Love adalah satu nama yg tidak asing lagi dalam menangani masalah cinta!"


IejaKhidmat Nasihat dari Brother Love sangat-sangat berbeza. Tanyalah apa saja masalah cinta anda kpd Brother Love, pastinya akan diberi tips² yang unik dan menarik untuk anda cuba.

Personally, saya amat tertarik dengan cara Brother Love mendekati pembaca dalam menyelesaikan masalah cinta. Santai, interaktif dan menghiburkan, it works!

Ariza Mohamed Saleh
Pembantu Tadbir
http://www.facebook.com/ariza.mohamed.saleh"Setelah membaca buku 101 Nota Mencari Cinta, syukur...kini  saya sudah berkahwin!"

Saya akui, setelah gagal dalam perkahwinan yang lalu hati saya tertutup bagi insan yang bernama lelaki! Kini saya sedar tidak semua lelaki begitu. Well, demi untuk kebahagiaan saya sendiri, apa salahnya saya memberi peluang kepada diri saya untuk bercinta lagi.

Baru-baru ini ada seorang jejaka yang usianya jauh lebih muda dari saya datang memberi cintanya pada saya tetapi saya agak keliru.Namun setelah berfikir dan membaca tips dari Bro Love, saya yakin kini saya telah menemui sinar cinta kembali dan mendapat peluang sekali lagi dengan mendirikan rumahtangga bersama jejaka itu!
 

"Terima kasih Bro Razzi, thank you so much... you telah berikan cahaya dalam hidup I yang sekian lama malap."
 
Norhaniza
Business Executive


Miliki buku 101 Nota Mencari Cinta
(khas buat wanita)
Buku Cinta Razzi Rahman
pelajari cara memikat lelaki dan kenali tentang cinta yang sebenar dari
Razzi Rahman @ Brother Love
HARI INI!


Beli buku 101 Nota Mencari Cinta sekarang


"Tertanya-tanya...adakah Buku ini untuk anda?"Jawab 8 soalan penting ini,
PERNAHKAH ANDA...

 1. Terasa begitu SUNYI tanpa lelaki yang menyayangi anda pada setiap masa?
 2. Merasa KOSONG tanpa kekasih yang mengambil berat tentang diri anda?
 3. PENAT melihat kawan-kawan wanita anda berkepit dengan boyfriend masing-masing, sedangkan anda masih terus single?
 4. Begitu mencintai lelaki dan dia hanya menganggap anda HANYA SEBAGAI KAWAN?
 5. Merasa begitu bosan sekali apabila lelaki berkata, "You baik, manis...tapi, I bukan untuk you. I'm sure you akan temui lelaki yang lebih baik."
 6. Anda KAKU dan tidak tahu apa yang hendak diperbualkan dengan lelaki idaman?
 7. Berkali-kali dikecewakan cinta? Berkali-kali kehilangan lelaki tersayang?
 8. Dipermainkan? Dicurangi? Sehingga merasa diri anda tidak bernilai?

Jika salah satu jawapan anda "YA"...maka buku
101 NOTA MENCARI CINTA - UNTUK WANITA

ADALAH UNTUK ANDA!Dengan tidak berbuat apa-apa...Adakah anda memilih untuk hidup sebagai wanita yang tidak dihiraukan lelaki?

Take Action Now!
Beli buku 101 Nota Mencari Cinta sekarang


Untuk sebarang info sila hubungi :
email : razzirahman@yahoo.com