Razzi Rahman - Author of 2 Motivational Books and 12 ebooks

"Ketahui Cara Mencipta ebook yang
Terhangat di Pasaran
dalam Masa 30 Hari!"

Pelajari kaedah mencipta ebook yang berpermintaan tinggi di Internet. Jana pendapatan yang berterusan dengan produk informasi anda sendiri!

Logo iclass ebook advance
Ruang 2 @ IKSB, Mutiara Damansara
(berhampiran dengan Curve/Ikea)

Untuk Maklumat lanjut dan pendaftaran sila hubungi,  
Encik Amirul Haffizi, Trainer IKSB di talian :

03-77292277 @ 0197887303 @ Facebook Amirul Haffizi
Komen dari mereka yang sudah menyertai :-
Razzi Rahman - Testimoni

Ingin mengetahui lebih lanjut tentang Iclass Ebook Advance? Mahu mencipta ebook terhangat di pasaran? Ingin ketahui rahsia-rahsia mencipta pendapatan berulang dan berterusan melalui menjual ebook di Internet?
Ketahuinya dari pakar penerbit ebook advance...


Irfan Khairi dan Razzi RahmanRazziRahman adalah pelajar paling awal yang mendapat bimbingan terus dari Jutawan Internet Irfan Khairi lebih 8 tahun yang lalu. 


Semenjak itu, dengan berbagai ilmu yang dipelajari dari Irfan Khairi, Razzi Rahman sudah berjaya menjadi usahawan online dan menjual produk ke seluruh dunia.


Namun kepuasan sebenar yang amat dirasai adalah apabila beliau dapat menjadikan minat dan kegemaran dalam bidang penulisan, sebagai satu lagi cabang pendapatan lumayan di mana kini Razzi telah dapat menerbitkan 2 buku motivasi dan 12 ebook terlaris di internet, hasil dari bimbingan rapat dan mentoring jitu, Irfan Khairi.

Buku-buku Cinta Razzi Rahman @ Brother Love Koleksi Ebook Cinta Razzi Rahman @ Brother Love
Buku Kamus Cinta dan Nota Cinta dan12 ebook-ebook cinta yang terus laris terjual di internet. 
ebook-ebook Razzi Rahman @ Brother Love
Razzi Rahman dan Irfan KhairiPersahabatan antara Irfan Khairi dan Razzi Rahman bukan sahaja sebagai Sifu kepada pelajarnya tetapi juga sebagai partner di dalam bidang muzik.

Razzi yang dulunya penyanyi pernah pula menerbitkan album single ke 3 bersama Irfan Khairi yang mana lagu KERANA ciptaan Irfan Khairi sendiri telah menjadi lagu hit dan mendapat tempat teratas di corong-corong radio.

Kini, Razzi Rahman yang telah berkerjasama dengan Irfan Khairi dalam berbagai-bagai projek sejak dulu lagi, akhirnya telah menyertai syarikat Irfan Khairi Sdn Bhd dan telah menjawat jawatan sebagai Chief Executive Office (CEO) dan juga menjadi ketua editor Majalah IK serta menjalankan kelas-kelas siri iclass bimbingan di bawah kelolaan IKSB.

Pengalamannya dalam menghasilkan buku dan berbagai ebook membuatkan beliau seorang yang arif dalam bidang penghasilan bahan informasi, ditambah pula dengan kredibiliti Razzi Rahman sebagai ketua editor Majalah IK milik syarikat Irfan Khairi sdn bhd. Di dalam iclass ebook advance ini, Razzi bukan sahaja mendedahkan teknik menghasilkan bahan informasi (ebook) yang terhangat di pasaran, tetapi juga, akan mendedahkan cara terbaik menjual produk informasi tersebut di Internet untuk mendapat keuntungan yang maksima!

Media Irfan Khairi dan Razzi Rahman

Adakah anda...

Ingin mula perniagaan Internet tetapi tidak tahu nak jual apa?
Produk informasi adalah produk paling laris di Internet! Ciptakan produk informasi yang berkaitan dengan bidang anda dan perolehi pendapatan yang berterusan dari hasil jualannya di Internet. Iclass Ebook Advance ini iakan menunjukkan cara bagaimana anda boleh mencipta sebuah produk informasi.

Anda minat menulis?
Sertai Iclass Ebook Advance dan ketahui cara terbaik untuk menjual bahan tulisan anda terus kepada pembeli. Melalui cara tradisional (melalui penerbit), penulis hanya akan menerima 10% royalty. Dengan menjual produk informasi secara digital, penulis memperolehi 100% pulangan!

Anda mempunyai bahan informasi lama terkumpul?
Pelajari cara untuk pakejkan bahan-bahan informasi anda kepada bentuk yang boleh dijual! Iclass Ebook Advance akan menunjukkan caranya.

Anda seorang penulis?
Mengapa tidak jual karya anda online melalui ebook? Sifu Irfan Khairi sebagai penulis buku terlaris "Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar" memperolehi royalti RM30,000 dalam masa setahun. Tetapi, melalui ebooknya "Mentor Jutawan", jumlah pendapatannya adalah RM30,000 sebulan! Menjual ebook terus kepada pembeli adalah jauh lebih menguntungkan berbanding dengan menerima bayaran royalti dari penerbit sekiranya dilakukan dengan betul!

Sertai Iclass Ebook Advance yang terhangat di pasaran ini dan ketahui rahsia-rahsia mencipta pendapatan yang berulang dan berterusan melalui menjual ebook di Internet! Hubungi :-

Untuk Maklumat lanjut dan pendaftaran sila hubungi,  
Encik Amirul Haffizi, Trainer IKSB di talian :

03-77292277 @ 0197887303 @ Facebook Amirul Haffizi


Mengapa jual ebook di Internet?

ebook 500 tip Razzi Rahman @ Brother LoveProduk terhangat di pasaran.
Pengguna Internet paling ramai menggunakan internet untuk mencari informasi. Ini bererti, permintaan untuk informasi di Internet adalah amat tinggi. Oleh itu, menjual informasi di Internet adalah menjual sesuatu yang sedia berpermintaan tinggi (terhangat di pasaran)

Ebook tidak mempunyai kos (per unit).
Ia hanyalah file digital sahaja. Ertinya, kalau anda jual ebook anda pada harga RM10, maknanya, RM10 lah untung anda. Kalau jual pada harga RM20, maka RM20 lah untung anda. Kalau jual pada RM50, maknanya, RM50 lah untung anda untuk setiap belian. 100% keuntungan pergi kepada anda.

Kos pengendalian yang rendah
Memulakan perniagaan Internet menjual ebook dari rumah tentunya kos pengendalian adalah rendah. Mempunyai PC & Internet pun, sudah boleh menjalankan perniagaan. Apabila mengendalikan perniagaan terus dari rumah, kos perniagaan adalah amat rendah- tidak perlu mempunyai kedai yang memakan kos sewa, bil elektrik yang tinggi, bil air, pengangkutan tambahan, dan sebagainya…

Tidak perlu menyimpan stok
Menjual produk nyata di Internet memerlukan anda menyimpan stok. Contoh, sekiranya anda hendak menjual buku di Internet, pastinya anda perlu menyimpan stok-stok buku. Tetapi, dengan menjual ebook, anda tidak perlu menyimpan stok, oleh kerana ia hanyalah file digital kecil yang tersimpan di komputer anda.

Cepat untuk disiapkan
Dengan komitmen dan usaha, ia boleh mengambil masa satu bulan (atau kurang) untuk menyiapkan satu ebook. Anda terus boleh buat ebook dan mempunyai produk informasi yang akan memberi anda pulangan sampai bila-bila sahaja selagi ianya di pasarkan.

Cepat untuk dipasarkan
Untuk memasarkan ebook, jangkamasa yang diambil adalah cepat. Maksudnya, apabila sudah siap menulis dan merekabentuk layoutnya, anda tidak perlu menunggu proses printing. Anda boleh terus ciptakan ebook tersebut dan boleh terus pasarkan.

Berbeza dengan buku tradisional, selepas menulis, penulis perlu mencari penerbit. Penerbit pula akan memproseskan buku tersebut dan mendapatkan pengedar. Pengedar akan mengedarnya ke kedai. Sering kali mengambil masa berbulan-bulan lamanya untuk buku sampai ke pasaran.

Memudahkan pembeli
Menjual ebook melalui Internet memudahkan pengguna/pembeli oleh kerana mereka tidak perlu bersusah payah pergi ke kedai buku untuk mencari informasi. Dari keselesaan rumah sahaja, pengguna dapat melayari laman web anda dan membeli informasi yang dicari.

Tak perlu takut kehabisan stok
Ebook adalah berformat digital. Anda tidak perlu takut keadaan kehabisan stok. Sekiranya anda menjual produk, dan produk tersebut kehabisan stok, sudah pasti perniagaan anda juga akan terganggu. Menjual informasi dalam format ebook, tidak akan ada kehabisan stok- maka, perniagaan boleh dijalankan tanpa sebarang gangguan stok sampai bila-bila.

Tiada pesaing yang tepat
Sekiranya anda mencipta produk informasi, produk itu adalah ciptaan milik anda dan tidak mempunyai pesaing. Anda menjual produk informasi yang unik tanpa pesaing. Sekiranya anda menjual produk seperti handphone, ipod, buku atau sebagainya yang sedia ada di pasaran, pastinya, produk-produk tersebut mempunyai pesaing usahawan yang lain. Orang lain pun boleh jual juga produk fizikal yang sedia ada!

Menarik minat kumpulan pengguna
Sekiranya anda menjual informasi mengenai bercucuk tanam, peminat cucuk tanam akan membeli daripada anda sebagai koleksi simpanan maklumat cucuk tanam mereka. Bukan bermaksud, sekiranya mereka sudah memiliki buku cucuk tanam penulis lain, mereka tidak akan membeli buku cucuk tanam sudah. Produk informasi (ebook atau buku) adalah complementary product.

Walaupun topik atau subjek yang sama, kumpulan pengguna akan masih membeli. Contoh, adakah seseorang itu memiliki buku Robert Kiyosaki “Rich Dad Poor Dad” sahaja, atau mereka masih lagi membeli buku-buku kewangan lain termasuk daripada Azizi Ali, Donald Trump, Chef Li dan sebagainya?

Terlalu banyak topik ebook yang belum ditulis- terutamanya pasaran Malaysia!
Masih terlalu banyak ruang untuk ebook di Internet, terutamanya untuk pasaran Malaysia. Ebook mengenai cara bermain golf belum ada, ebook mengenai cara main sepak takraw belum ada, ebook mengenai mempertahankan diri dengan silat belum ada, ebook mengenai bagaimana wanita boleh belajar skill-skill asas mempertahankan diri pun tiada lagi. Ebook mengenai mencantikkan rumah mengikut citarasa Malaysia pun belum ada. Ebook mengajar graduan bagaimana hendak menghadapi temuduga kerja pun tiada di pasaran… dan senarainya berterusan!

Terlalu banyak ebook (berbahasa Malaysia) yang masih belum ditulis. Dan sekiranya anda pertama di fikiran, anda akan jadi pioneer dan ramai akan ingat perniagaan informasi anda!

Boleh menjalankan perniagaan di mana sahajaRazzi Rahman @ Brother Love - CEO IKSB, Author, Singer and Designer
Menjalankan perniagaan menjual produk, anda tidak boleh menjalankannya di mana sahaja (melainkan mempunyai pekerja untuk uruskan penghantaran). Tetapi, menjual informasi dalam format ebook, anda boleh menjalankan perniagaan dari mana sahaja.

Dengan membawa laptop, balik kampung raya atau bercuti di luar negara, perniagaan boleh terus dijalankan pada bila-bila masa sahaja dan di mana sahaja kerana stok anda adalah file digital.

100% anda kawalkan
Tiada perlu bergantung pada sesiapa, kerana perniagaan 100% milik anda. Sekiranya menjual produk, kita perlu bergantung pada pengeluar, pemborong, penghantaran, dan sebagainya. Pada bila-bila masa sahaja, boleh berlaku kesilapan dan mengganggu perniagaan. Menjual informasi berformat ebook, 100% di dalam kawalan anda.

Residual income/passive income (pendapatan berterusan)
Residual income yang bermaksud buat kerja sekali, pendapatan datang berkali-kali. Apabila kita menulis satu ebook, mungkin mengambil masa 1 bulan, tetapi, kita boleh menjana pendapatan darinya untuk bertahun-tahun akan datang!

Terlalu banyak idea = Multiple source of income (aliran pendapatan berganda)
Terlalu banyak idea-idea ebook boleh ditulis. Ini bererti, simpanan produk kita untuk masa hadapan sudah sedia ada. Tinggal tunggu masa untuk menciptakan sahaja. Ini juga memberi multiple source of income!
Pengalaman mereka yang pernah join!

testimoni iclass ebook advance
testimoni iclass ebook advance
testimoni iclass ebook advance
testimoni iclass ebook advance
testimoni iclass ebook advance


Di Iclass Ebook Advance ini anda akan pelajari...

MODULE 1 : IDEAS  
- Bagaimana hendak menjana idea khas untuk mencipta ebook terbaik
- Bagaimana hendak menjadikan minat/industri kita sendiri sebagai produk informasi
- More Ideas untuk mencipta ebook yang sedia mempunyai permintaan tinggi
- Keluarkan bukan satu idea, tetapi banyak. Bukan hanya untuk hari ini tetapi untuk jangkamasa yang panjang!

MODULE 2 : FORMAT EBOOK ADVANCE
- Belajar menghasilkan reka bentuk ebook secara profesional dan advance
- Ketahui berbagai format ebook yang menepati pasaran semasa
- Bagaimanakah teknik menulis sebuah ebook? (Berbeza dari menulis buku biasa!)
- Strategi
menghasilkan ebook dengan pantas - 2-3 serentak!

MODULE 3 : PENULISAN GAYA PROFESIONAL
- Pelajari cara menulis apa sahaja dengan gaya spontan agar ramai mahu membaca
- Ketahui berbagai teknik-teknik menulis hebat yang mudah untuk anda ikuti
- Ketahui rahsia-rahsia gaya ayat menarik untuk menjadikan anda seperti pro
- Anda tidak perlu pandai menulis untuk menjadi seorang penulis yang hebat!

MODULE 4 : EBOOK TEKNIKAL
Program apa nak digunakan? Program apa yang ada sekuriti tinggi
- Berapa nak letak harga? Berapa mukasurat? Semua terjawab di dalam modul ini.
- Bagaimana mencipta ebook yang mudah untuk membaca dan guna di mana saja


MODULE 5 : PEMASARAN STRATEGI B.L.A.S.T
- Bagaimana hendak menjual produk ebook di internet dengan meluas?
- Teknik terbaik menjual ebook, walaupun di Internet, ada banyak informasi percuma
- Tingkatkan kredibiliti anda sebagai pakar dan penulis ebook supaya orang percayakan anda dan membeli ebook anda!
- Bagaimana hendak menarik orang membeli ebook kita dan bukan produk orang lain (yang mungkin berharga lagi rendah dari produk kita)
- Pelajari strategi terbaik dalam mempromosikan ebook anda- strategi B-L-A-S-T! ... dan banyak lagi!

Sertai hari dan ini jadi milik anda
2x BONUS!

ebook saya ini diberi PERCUMA (Value Rm100) untuk anda sebagai
contoh rujukan
untuk anda menghasilkan ebook anda sendiri soon!

ebook 101 Cara Memikat Lelaki

BONUS #1 (Value RM40)


Ebook 101 Cara Memikat Lelaki
"How To Keep Your Man"

Style : Buku Tip
109 Muka Surat
eBook 88 Wanita oleh Razzi Rahman

BONUS #2 (Value RM60)


Ebook 88 Wanita
Cara wanita mudah diminati lelaki.Lelaki dapat mengenal & bahagiakan wanita!

Style : Majalah
88 Muka surat

testimoni iclass ebook advance


testimoni iclass ebook advance


Logo iclass ebook advance
Ruang 2 @ IKSB, Mutiara Damansara
(berhampiran dengan Curve/Ikea)

DAFTAR SEKARANG!

Hubungi Encik Amirul Haffizi, UNTUK PENDAFTARAN
di talian :
03-77292277 @ 0197887303
@ Facebook Amirul Haffizi

iclass ini adalah di bawah kelolaan