Ketahui hampir 500 tip-tip cinta di dalam sebuah buku motivasi cinta yang paling sensasi dan popular masa kini!

Kamus Cinta Razzi Rahman
Mengetahui dan memahami Rahsia Persoalan Cinta  DENGAN LEBIH MUDAH  sudah Tidak Mustahil Lagi!!...Pelajari dan miliki cinta anda hari ini!
Razzi Rahman Signature
Miliki juga buku 101 Nota Mncari Cinta - klik di sini“Ketahui 9 Faktor utama mengapa buku
Kamus Cinta, menjadi Sensasi & Popular 
dalam Menangani Masalah Perhubungan Cinta!

1. Sebuah Buku Kompilasi #1 Terlaris Di Internet 2007
Buku Kamus Cinta adalah sebuah buku kompilasi 4 ebooks persoalan cinta yang terlaris di internet sepanjang tahun 2007. Sudah ramai yang sudah menemui kebahagiaan sebenar setelah memahami erti cinta dari buku ini.

2. Berbagai-bagai pengalaman selama bertahun-tahun dalam cinta dikongsikan dengan anda.
Berbeza dengan buku-buku di pasaran yang lain, ataupun ebook yang dijual secara online, Kamus Cinta diabadikan oleh Razzi Rahman bersama Catriona Ross, berpandu terus dari pengalaman tersendiri. Setiap tip dan cara-cara dalam menangani masalah cinta juga adalah dari apa yang pernah dialami dan dipelajari sendiri di dalam setiap perhubungan cinta.

3. Satu-satunya buku yang mendapat liputan akhbar dan berbagai majalah secara meluas.
Hampir semua akhbar begitu mengambil perhatian terhadap buku Kamus Cinta yang unik dan julung-julung kalinya di tulis oleh selebiriti. Akhbar yang pernah membuat liputan tentang buku ini ialah :-

Razzi Rahman - Media

Razzi Rahman - Media

4. Sebuah buku motivasi cinta yang mempunyai tip cinta paling banyak, sarat dalam satu buku.
Hampir 500 tip cinta yang amat berguna digabungkan di dalam Kamus Cinta ini.

  • 99 kunci mencari cinta yang sarat dengan tip dalam tip serta rahsia dan info
  • 99 Rahsia lelaki pula dengan rahsia-rahsia yang terbongkar nyata
  • 99 Rahsia Wanita yang begitu peribadi dan bermakna
  • 99 Mutiara Cinta, penuh pengertian semangat untuk hidup dengan lebih ceria
  • 99 Tip Jikalau Bercinta...yang anda PASTI TERUJA!!

5. Kamus Cinta juga telah mendapat liputan beberapa rancangan TV di Astro Ria dan Awani.
Razzi Rahman dan Catriona Ross pernah ditemu-bual di rancangan TV, Wacana Wanita, GALA TV dan AC Di SINI, mengenai buku Kamus Cinta.

Razzi Rahman Wacana Wanita Dang Suria menemuramah Razzi Rahman

Razzi Rahman dan Cat ditemu bual oleh Dang Suria 'LIVE' dalam rancangan TV,
Wacana Wanita di ASTRO AWANI.


Razzi Rahman & Cat bersama Ac Mizal

Kamus Cinta juga turut mendapat perhatian daripada CMP-Cek Mat Poi
dari rancangan TV, AC Disini di ASTRO RIA

6. Buku Kamus Cinta mengambil pendekatan yang amat berbeza dari segi cara penulisan dan penyampaian
Cara penyampaian satu-satu tip amat mudah difahami dan lebih santai serta begitu menghiburkan. Anda pasti akan dapat merasakan buku ini dekat dengan anda dan mungkin juga sama dengan pengalaman yang anda sendiri pernah lalui. Yang pasti anda TIDAK AKAN BOSAN sehingga ke helai yang terakhir.

7. Keunikan Kamus Cinta juga mendapat Liputan di Radio BERNAMA, Radio24  channel 93.9FM
Razzi dan Cat juga pernah ditemubual oleh Anchor Ayu Roslan dari Radio24 mengenai Buku Kamus Cinta yang begitu mendapat tempat di hati ramai peminat.

Razzi Rahman - Radio 24 Razzi Rahman  & Ayu Roslan

Sekali lagi, Kamus Cinta mendapat liputan media elektronik, kali ini dari Radio24. 
Razzi & Cat ditemubual selama 2 jam oleh Anchor Ayu Roslan

8. Kamus Cinta adalah untuk semua lapisan masyarakat
Berbeza dengan buku-buku lain, buku Kamus Cinta adalah untuk semua. Baik yang belum kahwin mahu pun yang sudah berumah-tangga. Baik yang mempunyai masalah cinta, mahu pun yang mahu menambahkan lagi kebahagiaan. Insya-Allah, Kamus Cinta boleh membantu anda.

9. Bonus Peribadi, 99 tip Jikalau bercinta dari Catriona Ross!
Anda mungkin ingat anda mendapat kompilasi 4 ebook, tetapi dengan bonus ini, anda sebenarnya memiliki sebuah buku kompilasi 5 dalam 1. ANDA UNTUNG!!

Dengan berbagai-bagai faktor penting ini, maka yakinlah yang Kamus Cinta adalah sebuah buku yang sangat membantu untuk anda!


Miliki buku
KAMUS CINTA
...miliki cinta yang menjadi idaman mu

Beli buku Kamus Cinta sekarang

Sudah ramai yang memiliki Kamus Cinta!

"Tip-tip dari abang Razzi Rahman sentiasa memberi impak yang cukup besar kepada saya."


Nur Fadiah
Nasihat-nasihat yang saya terima dari Bro Razzi Rahman sentiasa menenangkan fikiran saya serta menyedarkan saya kepada banyak perkara yang selama ni saya aggap tidak penting.

Bila baca Buku Kamus Cinta pula, terfikir kadang-kadang benda kecil camtu la yang boleh bagi impak yang besar kepada kita.

Nur Fadiah
Pelajar Universiti
Email : nufa_brownie@yahoo.com"Kamus Cinta telah mengubahkan hidup saya, dari buku ini saya tampil penuh keyakinan sekarang!"

Nor faizahAlhamdulillah, syukur sangat apabila tanpa saya sedari dengan mengikuti hasil karya Bro Razzi Rahman di dalam buku Kamus Cinta, saya kembali yakin dengan hidup saya yang pernah dikecewakan.

Terimakasih bro! Saya telah terhutang budi dengan bro. Semuga Tuhan saja yang dapat membalas jasa baik bro tu ya. dan saya akan terus menyokong bro dan tidak akan ketinggalan dengan setiap karya bro Razzi!


Nor Faizah bt Md Sallih
Kerani Law Firm
Email : lovely_crawler@yahoo.com"Kamus cinta written by Bro Razzi Rahman is a
MUST READ
motivational love book!"


Abdul QuddusThe contents of this book teach us how to be a romantic couple. Besides the love secret, bro rr also gave us the idea on how to create happiness in life.

Also thanks a lot bro..., after reading your book, my appearance improved and I always at the winning side in my business negotiation. It's FANTASTIC...Bottom line, THE SECRET OF LOVE IN LIFE REVEALED by you Brother Love!

Abdul Quddus Hj Abdullah
Business Engineering
Email : abdquddus_abd@yahoo.com.my"Brother Love telah mengajar saya menangani berbagai masalah cinta. Alhamdulillah, kini saya sudah pun berkahwin!"

NorlailiSungguh saya tidak menyangka sama sekali, segala apa yang saya tahu dan anggap remeh sebenarnya amat penting di dalam percintaan.
 
Kesemua Info Cinta Brother Love telah membuka mata saya dan mengejutkan saya dari kealpaan yang selama ini saya anggap persoalan cinta itu mudah dan tidak perlu dipelajari. Kini saya begitu yakin dengan cinta dan sudah mendirikan rumahtangga!

Noorsuhaily Sekari
Pelajar Politeknik"Ya, Brother Love adalah satu nama yg tidak asing lagi dalam menangani masalah cinta!"IejaKhidmat Nasihat dari Brother Love sangat-sangat berbeza. Tanyalah apa saja masalah cinta anda kpd Brother Love, pastinya akan diberi tips² yang unik dan menarik untuk anda cuba.

Personally, saya amat tertarik dengan cara Brother Love mendekati pembaca dalam menyelesaikan masalah cinta. Santai, interaktif dan menghiburkan, it works!

Ariza Mohamed Saleh
Pembantu Tadbir
Visiti me : http://avriliza.multiply.com
Email : avriliza@yahoo.com


"Gaya penulisan bro ala jiwa remaja mencuit hati saya untuk meneroka setiap hasil sentuhan tangannya yang  mengasyikkan sekali. "

AzwaNama Razzi Rahman sememangnya sudah tidak asing lagi bagi peminat seni tanah air. Dan, sebenarnya saya adalah ribuan peminat lagu 'Rambulan Kesiangan' nyanyian dendangan beliau yang pernah popular suatu ketika dulu..

Kini, penulisan beliau yang bersahaja, santai, menghiburkan serta menggelikan hati telah menarik jiwa saya untuk mengenali siapa sebenarnya Razzi Rahman @ Brother Love yang pakar dalam menangani masalah cinta. Pelbagai tip dan panduan berguna telah saya perolehi dari setiap hasil karya garapan beliau.

Memang menakjubkan!! saya yang dulu sering merasa rendah diri tentang penampilan diri serta segan bercampur dengan ramai orang terutama lelaki kini telah mula berasa berkeyakinan!..

Syabas Brother Love!!

Norzuwainah bt Abd Hamid
Owner of Contractor Company

INI LAH BUKU RUJUKAN CINTA UTAMA UNTUK ANDA!


Dapatkan segera, buku Kamus Cinta karya penyanyi dan penulis popular Razzi Rahman dengan penulis undangan pelakon terkenal, Catriona Ross
Kamus Cinta Razzi Rahman
Ketebalan : 317 Muka Surat
Jumlah bayaran buku + pos  = Rm34 + Rm6.00


RM40.00 sahaja
(Termasuk pos laju - In Malaysia only)

"Untuk menjaga kualiti buku dan ketepatan masa, kami menawarkan
penghantaran menggunakan Perkhidmatan Pos lakju"

“Tunggu apa lagi?...DAPATKAN SEKARANG!

Miliki buku

KAMUS CINTA
...miliki cinta yang menjadi idaman mu

Beli buku Kamus Cinta sekarang

Untuk sebarang info sila hubungi :
email : info@razzirahman.com