Razzi Rahman Your Personal Brother Love
Blog Cinta Razzi Rahman
www.razzirahman.com
Buku 101 Nota Mencari Cinta Razzi Rahman www.razzirahman.com Koleksi ebuku-ebuku cinta Razzi Rahman www.razzirahman.com Razzi Rahman & Irfan Khairi - Music Official website


"Semua persoalan cinta anda, kini boleh terjawab
secara peribadi & dengan segera!"

Pastinya kita tidak pernah terfikir untuk memiliki penasihat peribadi kan? Tambah mustahil lagi jika memiliki penasihat peribadi tentang cinta. Bukan senang tu...

TETAPI Kini ianya tidak mustahil lagi! Anda boleh memiliki, Your own personal advisor. Malah lebih menarik lagi, your "Personal Brother Love"Mengapa pula ianya lebih menarik? 

 • Kerana dengan Personal Brother Love, anda akan dilayan seperti seorang kawan rapat!

 • Brother Love juga akan berinteraksi seolah-olah bagai abang yang mengambil berat.

 • Perbualan anda nanti juga akan lebih berpihak kepada diri anda kerana Brother Love akan lebih menghargai diri anda dari orang lain maupun pasangan anda.

 • Perbualan anda adalah melalui chatting Yahoo messenger yang privacy.

 • Perbualan anda serta butir-butir peribadi anda akan dirahsiakan dan selamat bersama kami.

 • Jangka masa perbualan, anda yang tetapkan.


Berminat? Sila ikuti syarat & terma ini :-
Program Personal Brother Love adalah sangat penting bagi sesetengah orang, jadi untuk lebih serius, maka program ini memerlukan anda membuat permohonan terlebih dahulu.

 • LANGKAH 1 : Emailkan permohonan anda dengan TAJUK "PERSONAL BROTHER LOVE" kepada admin@razzirahman.com - bersama butiran berikut :-

- permasalahan perhubungan cinta anda, lebih kurang 5-10 baris.
- sedikit tentang diri anda dan dia, serta keluarga
- Umur, karier, asal, jangkamasa perhubungan
 • LANGKAH 2 : Sekira semua dipersetujui, anda boleh membuat tempahan, tetapkan tarikh dan waktu serta berapa jam yang mahu diperuntukkan.

Sekiranya anda ingin tahu lebih lagi tentang
Razzi Rahman @ Brother Love
sila klik di bawah :-

Mohon Sesi VIP Hari Ini!
Beli buku 101 Nota Mencari Cinta sekarang

 Apa kata mereka tentang Brother love
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Brother Love telah membuatkan saya sangat tabah dalam mengharungi kekecewaan dalam percintaan saya!"

FadiniBro telah mengajar saya supaya tidak bersedih tetapi terus yakin ada insan yang lebih baik menanti, seperti Mutiara cinta oleh Bro sendiri, "JANGAN BERHENTI BERCINTA"... Maksud yang mendalam telah menjadi penyuntik semangat dan penawar kepada saya agar menganggap selagi ada ruang dan peluang, saya akan terus dan harus menikmati cinta yang hadir.

Wan Fadini Wan Hamat
P.A / Corporate Service Executive
Visit me : http://wanfadini.multiply.com/
Email me : pesona019@yahoo.com.sg"Ya, Brother Love adalah satu nama yg tidak asing lagi dalam menangani masalah cinta!"

IejaKhidmat Nasihat dari Brother Love sangat-sangat berbeza. Tanyalah apa saja masalah cinta anda kpd Brother Love, pastinya akan diberi tips² yang unik dan menarik untuk anda cuba. Personally, saya amat tertarik dengan cara Brother Love mendekati pembaca dalam menyelesaikan masalah cinta. Santai, interaktif dan menghiburkan, it works!

Ariza Mohamed Saleh
Pembantu Tadbir
Visiti me : http://avriliza.multiply.com
Email me : avriliza@yahoo.com"Brother Love can be your true friend..."

921
People may say about a life with love will have some thorns. A life without love will have no roses. From Razzi Rahman writings, I've learned about it. With brother love thoughts and word of wisdom, I've found my new inspirations and peace at heart. The most importantly I've found a treasure!


Mohd Zabidi Manan
Pendidik
Email : zabd13@yahoo.co.uk
"Sejak mengenali bro razzi a.k.a Brother Love, banyak yang saya pelajari tentang cinta darinya..."

Liza RazakSegala ilmu dan pengalaman2 beliau bertahun-tahun dalam alam percintaan telah dikongsikan bersama saya. Walau siapa pun saya.. Brother Love tidak pernah menjadikannya sempadan untuk memberi nasihat tak henti kepada saya bila saya memerlukannya! Kata-kata perangsang darinya menjadikan saya seorang yang sangat berfikiran positif mengenai cinta. "Thanks you so much Brother Love!!! "
Norliza Razak
Computer Programmer
Email me : liz_rzk@yahoo.com"Tip-tip dari abang Razzi Rahman selalu memberi
impak yang cukup besar kepada saya!"

Nur FadiahNasihat-nasihat yang saya terima dari Bro Razzi Rahman sentiasa menenangkan fikiran saya serta menyedarkan saya kepada banyak perkara yang selama ni saya aggap tidak penting.

Bila baca Buku Kamus Cinta pula, terfikir kadang-kadang benda kecil camtu la yang boleh bagi impak yang besar kepada kita.


Nur Fadiah
Pelajar Universiti
Email me : nufa_brownie@yahoo.com"Kamus cinta written by bro Razzi Rahman is a MUST READ
motivational book!"

Abdul QuddusThe contents of this book teach us how to be a romantic couple. Besides the love secret, bro rr also gave us the idea on how to create happiness in life. Also thanks a lot bro..., after reading your book, my appearance improved and I always at the winning side in my business negotiation. It's FANTASTIC...Bottom line, THE SECRET OF LOVE IN LIFE REVEALED by you Brother Love!


Abdul Quddus Hj Abdullah
Business Engineering
Email me : abdquddus_abd@yahoo.com.my"Brother Love telah mengenalkan saya dengan berbagai-bagai persoalan cinta yang kini telah dapat saya tangani..."

NorlailiSungguh saya tidak menyangka sama sekali, segala apa yang saya tahu dan anggap remeh sebenarnya amat penting di dalam percintaan.
 
Kesemua Info Cinta Brother Love telah membuka mata saya dan mengejutkan saya dari kealpaan yang selama ini saya anggap persoalan cinta itu mudah dan tidak perlu dipelajari. Kini saya semakin yakin dengan cinta.

Noorsuhaily Sekari
Pelajar Politeknik
"Alangkah tenang jiwa anda sekiranya ada seseorang yang sanggup mendengar kisah cinta anda... seseorang yang dapat memberi pendapat dan idea untuk mengatasi persoalan cinta anda, kan?"

Hire Your Personal Brother Love today
FREE - 30 minit pertama

Sesi 1 1 jam yang pertama Rm30
Sesi 1 ++ Setiap 1 jam seterusnya Rm50
Sesi 2 3 jam terus menerus Rm100
Sesi VIP 7 jam mengikut pilihan anda Rm250"Jom YM chat cinta with me today!"
Butiran Pembayaran
Bank-in / Online Banking / AtmBank :  Maybank
Nombor Akaun :  153038976641
Nama :  Mohd Abdul Radzi b. Ab. Rahman
Jumlah bank-in :  Jumlah mengikut pesanan
Alamat Bank : Wakaf Siku branch, Jln Sultan Yahya Petra, 
  15200, Kota Bharu Kelantan.

*PENTING : Selepas membuat bayaran, sila attach bank slip yang di scan dan email kepada kami ke admin@razzirahman.com dengan tajuk email "Personal Brother Love" NYATAKAN bersama maklumat berikut :-
 • Nama Penuh Anda
 • Nombor telefon bimbit
 • Jumlah jam
 • Jumlah yang dibank-in kan

Sekiranya tiada akses kepada scanner, sila fax bank-slip itu ke : 09-7435058. Sebagai tambahan, SMS No Bankin slip ke 0199167288
*Nota: Untuk online banking, walaupun bank yang digunakan MAYBANK, anda masih boleh lakukan bayaran menggunakan perkhidmatan online banking lain seperti CIMB, Public bank, HSBC, RHB sebagainya, terus ke akaun yang tertera.
"Jutaan Terimakasih kami ucapkan di atas sokongan anda selama ini. Semuga perkenalan kita terus berkekalan sampai bila-bila."
 


website : www.razzirahman.com
email : admin@razzirahman.com

Untuk appointment atau sebarang pertanyaan sila hubungi : 0199167288